ΓΙΝΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΗΣ - ΕΠΟΠΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ "BAYWATCH"

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!

Αν αγαπάς το νερό, ξέρεις να κολυμπάς και το κυριότερο θέλεις να συνεισφέρεις στον συνάνθρωπο, τότε είσαι έτοιμος!

Πέρα το λειτούργημα του επαγγέλματος, η ναυαγοσωστική έχει να σου χαρίσει πολλά. Οι ναυαγοσώστες απορροφούνται αμέσως σε θέσεις εργασίας, καθώς υπάρχει τεράστια έλλειψη. Κάθε οργανωμένη και πολυσύχναστη παραλία και πισίνα θα έπρεπε κανονικά να έχει ναυαγοσώστη και υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα, ενώ απαιτούνται 3.500-4.000, υπάρχουν λιγότεροι από 1.000.

Πέντε λόγοι που η Ωκεανίς υποστηρίζει γιατί να επιλέξετε το επάγγελμα του ναυαγοσώστη:

1) Ανταποδοτικό κέρδος: Το να γίνεις ναυαγοσώστης-επόπτης πισίνας αναλογικά δεν κοστίζει πολύ. Αν σκεφτεί κάποιος τι μπορεί να κερδίσει από αυτή. Ο υποψήφιος Ναυαγοσώστης πληρώνει τα δίδακτρα του στην σχολή εκπαίδευσης μας με γνώμονα πάντα τις οικονομικές δυνατότητες του.
Δεδομένου ότι μετά την πιστοποίηση του από την σχολή μας , μπαίνει άμεσα στην αγορά εργασίας και μπορεί να κάνει απόσβεση των χρημάτων του, έχοντας κατά νου ότι τους επόμενους μήνες εργασίας του το χρηματικό κέρδος του είναι καθαρό.

2)Κύρος: Όταν γίνεις ναυαγοσώστης ξέρεις πως έχεις μια αποστολή, αυτή είναι η ασφάλεια των πελατών της εγκατάστασης που εργάζεσαι. Είναι πολύ σημαντικό καθώς είσαι εκεί για να προστατεύεις και να βοηθάς τον κόσμο. Κάτι που αυτόματα προσδίδει κύρος, σεβασμό , και εκτίμηση για τον άνθρωπο που κάνει αυτή την δουλειά.

3)Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση: Δεν χρειάζεται να ψάχνεις, με το που αποφοιτήσεις από την σχολή μας θα έχεις αμέσως δουλειά. Στόχος της Ωκεανίς είναι η ομάδα μας να μεγαλώνει και να μπαίνει αμέσως στις επιχειρήσεις και τους δήμους που συνεργαζόμαστε.
Βάση της Ελληνικής νομοθεσίας, όλες οι κολυμβητικές δεξαμενές και πολλές παραλίες της χώρας μας, πρέπει να επιτηρούνται από εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες, οι οποίοι έχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για την εργασία του ναυαγοσώστη(σε πισίνα ή παραλία). Αυτό κάνει την εργασία του ναυαγοσώστη, απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει μια εγκατάσταση, που σημάνει ότι υπάρχουν χιλιάδες θέσεις εργασίας κάθε καλοκαίρι.

4)Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών: Οι αποδοχές που παίρνουν οι ναυαγοσώστες είναι αρκετά υψηλές, στην Ωκεανίς προσφέρουμε ένα πλήρης πακέτο ανταγωνιστικών αποδοχών με full ασφάλεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι αν κάποιος εργαστεί για αρκετά μεγάλη περίοδο, οι αμοιβές που θα λάβει, θα είναι της τάξεων κάποιων χιλιάδων ευρώ με γνώμονα την επιχείρηση που έχει αναλάβει.

5)Σταθερό ωράριο εργασίας: Το ωράριο του ναυαγοσώστη είναι σταθερό, δεν αλλάζει κάθε ημέρα ή εβδομάδα, έτσι μπορεί κάποιος να προγραμματίσει καλύτερα τον υπόλοιπο χρόνο του για άλλες δραστηριότητες που θα ήθελε να κάνει.

TOP