Η ΣΧΟΛΗ

ΩΚΕΑΝΙΣ ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Η ΩΚΕΑΝΙΣ

Η Ωκεανίς, με τις γνώσεις που κατέχουν οι έμπειροι συνεργάτες της από το 2006 έως και σήμερα αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει ναυαγοσώστες με αντικειμενικό σκοπό τη διάσωση ζωών.Ταυτόχρονα στοχεύουμε στην απόλυτη ασφάλεια των λουόμενων σε κάθε μέρος.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της Ωκεανίς, το έμπειρο προσωπικό μας, ,μπορεί να εγγυηθεί την εμπεριστατωμένη και σωστή κατάρτιση σε:

  • Ναυαγοσωστική κάλυψη
  • Εκπαίδευση ναυαγοσώστη παραλίας
  • Εκπαίδευση επόπτη Πισίνας
  • Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών
  • Δίπλωμα Ταχυπλόων

Η ΣΧΟΛΗ

Μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της σχολής μας, το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας, έχοντας πολύχρονη εργασιακή εμπειρία του σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας παραλιών και πισίνων, μπορεί να εγγυηθεί την εμπεριστατωμένη και σωστή κατάρτιση επαγγελματιών ναυαγοσωστών

ΟΡΑΜΑ

Στην Ωκεανίς έχουμε αμφότερο σκοπό να παρέχουμε στον υποψήφιο ναυαγοσώστη – επόπτη πισίνας, όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να γίνει ένας ολοκληρωμένος επαγγελματίας. Ταυτόχρονα στοχεύουμε στην απόλυτη ασφάλεια των λουόμενων σε κάθε μέρος, επιχείρηση που φέρει την «προστασία μας». Παράλληλα με την ναυαγοσωστική κάλυψη που παρέχουμε, εξασφαλίζουμε άμεσα εργασία στους απόφοιτους της σχολής μας σε λουτρικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακές μονάδες, αθλητικές διοργανώσεις συνεργαζόμενοι με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς σε όλη τη χώρα.

ΩΚΕΑΝΙΣ

Η ναυαγοσωστική ακαδημία Ωκεανις , με τις γνώσεις που κατέχουν οι έμπειροι συνεργάτες της απο το 2006 έως και σήμερα αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει ναυαγοσώστες με αντικειμενικό σκοπό τη διάσωση ανθρωπίνων ζωών. Μέσα στο σύγχρονο περιβάλλον της σχολής μας, το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό μας, έχοντας πολύχρονη εργασιακή εμπειρία του σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας παραλιών και πισίνων, μπορεί να εγγυηθεί την εμπεριστατωμένη και σωστή κατάρτιση επαγγελματιών ναυαγοσωστών, για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των λουόμενων στις Ελληνικές παραλίες καθώς και σε κάθε λουτρική εγκατάσταση. Όλα τα μαθήματα γίνονται με τον πιο σύγχρονο διασωστικό και ιατρικό εξοπλισμό από πτυχιούχους εκπαιδευτές ναυαγοσωστικής, πρώτων βοηθειών και επείγουσας προ νοσοκομειακής αντιμετώπισης με μεγάλη πείρα στη ναυαγοσωστική και γενικότερα στον τομέα της διάσωσης. Παρέχουμε σε όλους τους απόφοιτους μας άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στην αγορά εργασίας, παρέχοντας τους ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης και ανταγωνιστικών αποδοχών.

ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κάθε οργανωμένη και πολυσύχναστη παραλία και πισίνα θα έπρεπε κανονικά να έχει ναυαγοσώστη και υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα, ενώ απαιτούνται 3.500-4.000, υπάρχουν λιγότεροι από 1.000. Στην Ωκεανίς εξασφαλίζουμε άμεσα εργασία με πολλή καλές αποδοχές και ασφάλιση, τόσο στους απόφοιτους της σχολής μας άλλα και σε όσους είναι ήδη επαγγελματίες και θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα μας.

TOP